Käyttöliittymässä ehdotettu harjoittelu odottaa vahvistussta

Miten vastaanotat harjoittelun sähköisesti

Kun harjoitteluhakemuksesi on käsitelty ja sinulle on löydetty harjoittelupaikka HarjoitteluMylly on sinuun yhteydessä. Osa harjoittelupaikoista jaetaan soittamalla ja osa jaetaan sähköpostitse. Tämä riippuu, onko kyse linjalaivasta vai villin linjan laivasta. Linjalaivojen aikataulu ovat etukäteen ennakoitavissa joten heidän harjoittelupaikkoja voidaan vahvistaa etukäteen HarjoitteluMyllyn järjestelmän kautta.

On tärkeää, että yhteystiedot, mistä harjoittelijan tavoittaa on oikeat (voimassa oleva sähköposti sekä puhelinnumero).

Tarkkaile sähköpostiasi (myös roskapostia) sekä puhelintasi sinä aikana, kun odotat harjoittelupaikkaa. Mikäli HarjoitteluMylly ei saa sinuun yhteyttä tarjotaan paikan seuraavalle hakijalle.


Miten sähköinen vahvistaminen toimii:

  1. Kun HarjoitteluMyllyllä on tarjota sinulle harjoittelupaikkaa lähettää järjestelmä sinulle automaattisen sähköpostiviestin. Sähköpostiviestissä kerrotaan tarkemmin tarjotusta harjoittelupaikasta
  2. Sähköpostissa on linkki, joka vie sinut HarjoitteluMyllyn käyttöliittymään
  3. Kirjautumisen jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä tarjotun harjoittelupaikan

Huomioithan, sähköisesti tarjottu harjoittelupaikka tulee siis käydä hyväksymässä /vahvistamassa käyttöliittymän kautta! Sinulla on 48 tuntia (2vrk) aikaa vastata, tämän jälkeen paikka tarjotaan seuraavalle hakijalle.

Mikäli hyväksyt harjoittelupaikan, saat erillisen sähköpostin, jossa tulee tarkemmat lisätiedot harjoittelusta. (Sähköpostin nimi: laivaharjoittelun vahvistusviesti). Täältä luet mitä tehdä enne harjoittelun aloitusta.