Merenkulun HarjoitteluMylly

Merenkulun HarjoitteluMylly:n toiminta aloitettiin vuonna 2012 Suomen Varustamoiden sekä Suomessa toimivien kahdeksan merikoulun yhteistyönä. Vuonna 2015 HarjoitteluMylly rekisteröitiin omaksi yhdistykseksi.

Merenkulun HarjoitteluMylly -nimi tulee menneiltä vuosilta. Aikoinaan merenkulun työnjakotoimistoa kutsuttiin Myllyksi. HarjoitteluMyllyn toiminnassa on samankaltaisuuksia vanhan Myllyn toiminnan kanssa, joten yhdistys nimettiin sen mukaan.

HarjoitteluMyllyn tehtävä on jakaa laivaharjoittelupaikat merenkulun opiskelijoille. Toimimme myös linkkinä eri osapuolten välillä sillä olemme päivittäin yhteydessä laivoihin, varustamoihin, opiskelijoihin sekä oppilaitoksiin. Toimimme kolmella eri kielellä: suomi, ruotsi ja englanti.

Jäseniämme ovat Suomen Varustamot ry sekä kahdeksan suomalaista merikoulua. Merikoulujen opiskelijat ovat oikeutettuja käyttämään HarjoitteluMyllyn palvelua.

Kauppalaivat joihin HarjoitteluMyllyn koordinoi harjoittelupaikkoja ovat kaikki suomalaisten varustamoiden omistuksessa sekä liikennöivät ulkomaille.

Vuoden Harjoittelulaivat

Vuoden Harjoittelulaiva valitaan harjoittelijoiden antamien palautteiden perusteella. Harjoittelijat arvioivat mm. minkälainen laiva oli harjoittelulaivana, miten miehistö otti heidät vastaan eli kohtelivatko lähes tasavertaisina miehistön jäseninä sekä antoivatko tehtäviä, jotka edistivät harjoittelijan tulevia ammattitaitoja. Jokaisen vuoden tammikuussa edellisen vuoden Harjoittelulaiva julkaistaan.

2016 ms Silja Serenade

2018 ms Finnlady

2020 ms Finntide

2022 m/s Mirva VG

2017 ms Finnbreeze

2019 ms Finnwave

2021 mv Baltic Amelie

2023 Finnlady

Toimisto

Toimistomme sijaitsee Suomen Varustamot ry:n tiloissa, Helsingin keskustassa.

Aleksanterinkatu 44, 00100 Helsinki, Suomi

Toimisto on Pohjolan toimitalossa ja sen tunnistaa linnamaisesta ulkomuodosta sekä pääoven irvistelevistä ukoista ja karhuista. Alhaalla on summeri jossa lukee Suomen Varustamot.

Yhteystiedot

Puhelinajat arkisin klo 9-16

+358 (0) 800 95006 | mylly@shipowners.fi

Asioithan ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Jenna Behm

Toiminnanjohtaja

 

Puhelin: +358 (0) 800 95006

Sähköposti:  jenna.behm@shipowners.fi

 

Kielet: Suomi, ruotsi, englanti

Eva-Lotta Forsberg

Koordinaattori

 

Puhelin: +358 (0) 800 95006

Sähköposti:  mylly@shipowners.fi

 

Kielet: Suomi, ruotsi, englanti