Palkinnonjako Mirva VG:llä

Torstaina 16.2.2023 HarjoitteluMylly kävi Taalintehtaalla, Mirva VG:llä vierailulla ja jakoi samalla Vuoden Harjoittelulaiva -palkinnon ja diplomin laivan henkilöstölle.

HarjoitteluMyllyn toiminnanjohtaja Fanni Säteri piti alkuun pienen tervehdyspuheen kertoen samalla palautteiden tuloksista. Vastaukset palautteen kyselyissä ovat asteikolla 1-5, Mirva VG:n saama keskiarvo palautteista oli 4,9. Tilaisuudessa mukana oli myös varustamon edustaja Jessica Troberg ja hän oli silminnähden iloinen sanoen ”Olen vaikuttunut kuulemastani, tämä on iloinen uutinen”.

”This is a fine recognition. I’ve been very lucky with engineers [apprentices]. I am trying to pass around the good and it seems to be working”. – Ville Koskinen, Ylikonemestari

Palkinnonjaon jälkeen siirryimme laivan henkilökunnan kanssa kakkukahveille. Ennen HarjoitteluMyllyn poistumista laivalta saimme vielä seurata kun samana päivänä aloittaneen Koneharjoittelija Paulus Kapundjan ja Ylikonemestari Koskinen valmistelivat laivan koneita lähtövalmiuteen.

Kiitos vierailusta Mirva VG!

Kuvat: Tiia Tiesmäki – Mepa

Kuvassa: Jeffrey Ripson – Captain, Patrik Lundström – Captain, Ville Koskinen – Chief Engineer