Vuoden harjoittelulaiva 2023 on Finnlady

Keskiviikkona 31.1.2024 HarjoitteluMylly vieraili Vuosaaressa jakamassa vuoden harjoittelulaiva 2023 – palkinnon. Harjoittelijoiden palautteiden perusteella vuosittain jaettavan palkinnon voitti tällä kertaa Finnlady, varustamolta Finnlines.

Vastaukset palautteiden kysymyksiin ovat arvosteluasteikolla 1–5. Finnladyn saama keskiarvo palautteista oli 4,9. Palautteiden kommenteissa Finnlady sai paljon kehuja laivan ilmapiiristä ja siitä, miten hyvin harjoittelijat perehdytettiin tehtäviin ja otettiin mukaan työyhteisöön.

Palkintoa oli ottamassa vastaan laivan Päällikkö Henrik Sunell ja 2. perämies Jalmari Pirinen. Sunellin vinkki tuleville harjoittelijoille oli kysyä rohkeasti ja matalalla kynnyksellä apua eri tehtävissä. Miehistö auttaa mielellään ja odottaakin harjoittelijan kysyvän, koska uusia asioita on paljon.

Tilaisuudessa mukana olivat myös Petri Laitinen ja Claus Pratsch, jotka edustivat varustamoa. Palkinnonjaon jälkeen siirryimme laivaan lounaalle ja kahveille. Myös samana päivänä kansiharjoitteluun saapunut Aaron ehti kanssamme lounaalle ja saimme tavata hänet ja keskustella tulevasta harjoittelusta.

Kiitos vierailusta Finnlady ja onnea palkinnosta koko miehistölle ja varustamolle!

Kuvassa: Päällikkö Henrik Sunell (vas.) ja 2. perämies Jalmari Pirinen (oik.)